Штампа

Отворен конкурс за полазнике „Европске школе дебате“

on .

Пројекат Европске уније "ЕУТЕКА - ЕУ у вашој библиотеци" расписује конкурс за четврту генерацију полазника „Европске школе дебате“.

На конкурс се могу пријавити искључиво средњошколци и студенти.

Од краја октобра 2017. до фебруара 2018, полазници школе ће похађати радионице о вештини дебатовања, аргументацији и јавном наступу, као и радионице о функционисању Европске уније, европским институцијама и процесу ЕУ интеграција. Радионице ће се одржавати суботом.

Од ове године радионице ће се одржавати и у Новом Саду, Крагујевцу и Новом Пазару, а као и претходних година у Београду и Нишу.

Предавачи ће бити тренери дебатних вештина и најбољи учесници дебатних такмичења у Србији, као и чланови Тима Европа,  мреже националних експерата на теме у вези са Европском унијом.

Охрабрујемо средњошколце и студенте из свих градова Србије да се пријаве за учешће на Европској школи дебате.

Трошкови путовања за ђаке и студенте из других градова биће покривени.

Конкурс је отворен до 20.10.2017. године. Пријаве се врше искључиво путем онлине формулара који можете пронаћи на следећем линку: https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2

Сви подаци који буду унети у формулар биће коришћени само и искључиво за потребе конкурса и неће бити дељени са трећим лицима.

За малолетне полазнике програма који буду одабрани за учешће на Европској школи дебате, потребна је писмена потврда родитеља за путовање из свог места до наведених градова.

Сва питања у вези са школом пошаљите на:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или нас позовите на 063 385 129.

Видимо се!